Ndërkombëtar
Development Centers
Gjuhë
Team Extension Dedicated Developers

Të punësosh zhvillues dedikuar
në Shqipëri

Merreni Talentin tuaj të ardhshëm në Shqipëri

Ju jeni në një shoqëri të mirë

Ekipi ynë i zhvilluesve të kualifikuar mbulon gjithçka nga dizajni UX / UI në gjuhët e shumta të programimit që punojnë së bashku për të ofruar zgjidhje efektive

Alina
Android DeveloperAlina
Moe Jame
CEO / ChairmanMoe Jame
Lucian
Project Manager / Senior Android DeveloperLucian

2008

Established

+60

Anëtarët e ekipit të pasionuar

+36

Countries

7

Zyrat

ISO 9001:2015

Certified
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER AnëtarCCER Anëtar
Team Extension ANIS AnëtarANIS Anëtar
Team Extension ISO 27001:2018 Certified OrganizationISO/CEI 27001:2018
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Gati për të marrë biznesin tuaj në lartësi të reja?

Gati për të marrë biznesin tuaj në lartësi të reja?

Të marrësh me qira zhvilluesit, inxhinierët, programuesit, koduesit dhe këshilltarët më të mirë në Shqipëri.
Fortune 500 dhe start-up zgjedhin zhvilluesit e Team Extension për projektet e tyre kritike të misionit.

Të punësosh zhvillues dedikuar në ShqipëriSi punon?