Ndërkombëtar
Development Centers
Gjuhë
AR/VR Realiteti i zgjeruar dhe Realiteti Virtual

Ekspertiz në AR/VR Realiteti i zgjeruar dhe Realiteti Virtual

AR/VR Realiteti i zgjeruar dhe Realiteti Virtual Ekspertiz

Ekspertiz në AR/VR Realiteti i zgjeruar dhe Realiteti Virtual

VR nuk është e re, por miratimi i konsumatorëve ishte ende në fazat e hershme vite më parë. Ardhja e smartfonëve e bëri VR të arritshme për një audiencë më të gjerë. Blerja e Oculus nga Facebook disa vjet mbrapa ndryshoi dinamikën e tregut. Ndërsa ende në fazat eksperimentale, bizneset e kuptuan fuqinë e pabesueshme të AR / VR. Kompania jonë është duke zhvilluar zgjidhje për të lehtësuar aksesin në AR / VR për më shumë biznese, veçanërisht në fushën e pasurive të patundshme, si dhe argëtim.
Të marrësh me qira një zhvillues të dedikuar AR/VR Realiteti i zgjeruar dhe Realiteti Virtual

Duke e bërë të lehtë të punësosh programues të dedikuar AR/VR Realiteti i zgjeruar dhe Realiteti Virtual

Ndërkohë që disa po shikojnë vetëm, po ndërtojmë botën e nesërme. Teknologjitë e reja pengojnë vazhdimisht tregjet dhe bizneset. Një pjesë e misionit tonë si një kompani është të analizojmë vazhdimisht trendet më të fundit të teknologjisë së sotme, për të kuptuar më mirë se si do të formësojë botën e nesërme.
Të marrësh me qira një zhvillues të dedikuar AR/VR Realiteti i zgjeruar dhe Realiteti Virtual
Filluam me një ide të thjeshtë

Filluam me një ide të thjeshtë

Shumë kompani - të mëdha dhe të vogla - janë përballur me sfida me gjetjen e zhvilluesve të talentuar, duke përfshirë kualifikimet e kandidatëve, dinamikën e ekipit dhe financat fundore. Zgjidhja jonë unike për punësimin e burimeve të linjës i adreson këto shqetësime. Kërkesa për talentë shumë të aftë po rritet me shpejtësi dhe nga ana tjetër shkakton një mungesë të madhe në tregun teknologjik të sotëm. Kjo ka ndikuar në cilësinë e zhvillimit të aplikimit. Misioni ynë në Zgjerimin e Ekipit është i thjeshtë. Zbuloni, merrni me qira dhe mbani talentin më të lartë. Kjo i lejon klientët tanë të mbeten të fokusuar në qëllimet e projektit afatshkurtër dhe afatgjatë dhe përpara konkurrencës së tyre.

Të marrësh me qira një zhvillues të dedikuar AR/VR Realiteti i zgjeruar dhe Realiteti Virtual
Në zemër të Evropës Lindore

Në zemër të Evropës Lindore

Extension Ekipi është i vendosur në Bukuresht, Rumani. Si qendër e fillimit, Bukureshti ka shumë përparësi, duke përfshirë lidhjet me internet me shpejtësi të lartë (Rumania u rendit e pesta në botë për shpejtësinë e lidhjes së internetit nga bloomberg.com), shpenzimet e ulëta operative dhe shpenzimet e përgjithshme; plus, një mori talentesh të rritur në shtëpi. Duke pasur parasysh rritjen e një kulture të kërkuar ndërmarrëse të vetë-mjaftueshmërisë dhe fleksibilitetit, e cila ka pjellë një sektor të fuqishëm të biznesit, një pasuri pasurish teknike dhe burimesh që flasin anglisht.

Të marrësh me qira një zhvillues të dedikuar AR/VR Realiteti i zgjeruar dhe Realiteti Virtual

2008

Established

+60

Anëtarët e ekipit të pasionuar

+36

Countries

7

Zyrat

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce AnëtarBRCC Anëtar
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER AnëtarCCER Anëtar
Team Extension ANIS AnëtarANIS Anëtar
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Gati për të marrë biznesin tuaj në lartësi të reja?

Gati për të marrë biznesin tuaj në lartësi të reja?

Të marrësh me qira zhvilluesit, inxhinierët, programuesit, koduesit dhe këshilltarët më të mirë në Shqipëri.
Fortune 500 dhe start-up zgjedhin zhvilluesit e Team Extension për projektet e tyre kritike të misionit.

Të punësosh zhvillues dedikuar në ShqipëriSi punon?