Ndërkombëtar
Development Centers
Gjuhë
Le të bëjmë diçka të madhe

Le të bëjmë diçka të madhe

Team Extension® është një grup i zhvilluesve, dizajnerëve dhe artistëve të pasionuar që punojnë në ndërprerjen e tregut të rekrutimit. Ne sjellim talentet e nivelit më të lartë në biznesin tuaj dhe përpiqemi të sigurohemi që gjithmonë të qëndroni përpara konkurrencës.

Bashkohu me ne për një filxhan kafe


Team Extension SRL
Bld Timișoara 26, Sector 6,
1st Floor, Suite 127,
Bukuresht, 061331
Rumani
+40 31 630 5100

Na jepni një telefonatë

+40 31 630 5100

WhatsApp

+40727364245

Lidhu në internet

2008

Established

+60

Anëtarët e ekipit të pasionuar

+36

Countries

7

Zyrat

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce AnëtarBRCC Anëtar
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER AnëtarCCER Anëtar
Team Extension ANIS AnëtarANIS Anëtar
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Gati për të marrë biznesin tuaj në lartësi të reja?

Gati për të marrë biznesin tuaj në lartësi të reja?

Të marrësh me qira zhvilluesit, inxhinierët, programuesit, koduesit dhe këshilltarët më të mirë në Shqipëri.
Fortune 500 dhe start-up zgjedhin zhvilluesit e Team Extension për projektet e tyre kritike të misionit.

Të punësosh zhvillues dedikuar në ShqipëriSi punon?