Ndërkombëtar
Development Centers
Gjuhë

Të marrësh me qira një dedikuar Training Development Lead
në Shqipëri

Në zemër të Evropës Lindore

Duke e bërë të lehtë të punësosh një dedikuar Training Development Lead në Shqipëri

Gjetja dhe mbajtja e një dedikuar Training Development Lead mund të jetë mjaft sfidë për disa kompani. Jo për ne. Ne kemi një proces të rreptë të punësimit për të shfaqur si duhet Training Development Lead në Shqipëri. Përveç testeve tona teorike, talentet duhet të tregojnë përvojën praktike dhe praktike.
Të marrësh me qira një dedikuar Training Development Lead
Filluam me një ide të thjeshtë

Kërkesa e lartë për Training Development Lead

Faktet janë të qarta. Kërkesa për talentë shumë të aftë në Training Development Lead është më e lartë se furnizimi. Ajo krijon një mungesë të jashtëzakonshme në treg. Misioni ynë është i thjeshtë: gjueti, qira, ruajmë mirë Training Development Lead në Shqipëri. Kjo i lejon klientët tanë të qëndrojnë gjithmonë përpara kurbës.
Të marrësh me qira një dedikuar Training Development Lead
Në zemër të Evropës Lindore

Në zemër të Evropës Lindore

Extension Ekipi është i vendosur në Bukuresht, Rumani. Si qendër e fillimit, Bukureshti ka shumë përparësi, duke përfshirë lidhjet me internet me shpejtësi të lartë (Rumania u rendit e pesta në botë për shpejtësinë e lidhjes së internetit nga bloomberg.com), shpenzimet e ulëta operative dhe shpenzimet e përgjithshme; plus, një mori talentesh të rritur në shtëpi. Duke pasur parasysh rritjen e një kulture të kërkuar ndërmarrëse të vetë-mjaftueshmërisë dhe fleksibilitetit, e cila ka pjellë një sektor të fuqishëm të biznesit, një pasuri pasurish teknike dhe burimesh që flasin anglisht.

Të marrësh me qira një dedikuar Training Development Lead
Punëtorët tanë kanë rëndësi

Punëtorët tanë kanë rëndësi

Ne në Ekipin e Ekipit besojmë se suksesi i biznesit tonë mbështetet shumë në lumturinë e punonjësve tanë pavarësisht nga ajo që ne po ndërtojmë, shpikur apo shitur. Ne vendosim besimin e plotë në talentin tonë teknik dhe rritjen e tyre brenda organizatës sonë; thjesht sepse nuk mund të ecim përpara dhe të rritemi pa ekipet tona.

Ky është dallimi i vërtetë midis fitimit dhe humbjes sipas mendimit tonë.

Të marrësh me qira një dedikuar Training Development Lead

2008

Established

+60

Anëtarët e ekipit të pasionuar

+36

Countries

7

Zyrat

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce AnëtarBRCC Anëtar
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER AnëtarCCER Anëtar
Team Extension ANIS AnëtarANIS Anëtar
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Gati për të marrë biznesin tuaj në lartësi të reja?

Gati për të marrë biznesin tuaj në lartësi të reja?

Të marrësh me qira zhvilluesit më të mirë Training Development Lead, inxhinierët, programuesit, koduesit, arkitektët dhe këshilltarët. Fortune 500 dhe start-ups zgjedhin Team Extension's Training Development Lead zhvilluesit për projektet e tyre misionit kritike software.
FilloSi punon?