Ndërkombëtar
Development Centers
Gjuhë
Si punon?

Si punon?

Hapi i parë:
Krijo llogari
Përse Krijo llogari?

Krijimi i një llogarie është i thjeshtë, falas dhe zgjat më pak se 60 sekonda. Ju do të jeni në gjendje të hyni në panelin tonë të fuqishëm të kontrollit i cili do t'ju lejojë të mbani gjurmët e faturave, të monitoroni produktivitetin e talenteve, të përcillni performancën dhe shumë më tepër!

Hapi i dytë:
Zgjidh aftësitë
Përse Zgjidh aftësitë?

Në varësi të nevojave të projektit, ju keni mundësinë të zgjidhni një burim me një aftësi të veçantë, ose një burim me aftësi të shumta. Kjo siguron që projekti juaj të krijohet për sukses dhe të zvogëlojë kohën e ngritjes së talenteve.

Hapi i tretë:
Depozita pagese
Përse Depozita pagese?

Kompania jonë punon me organizata të të gjitha madhësive, si dhe startups. Depozita juaj demonstron angazhimin tuaj ndaj burimeve tona dhe lejon Team Extension® të fillojë procesin e stafit.
*Ju lutemi vini re shumat e depozitave mund të ndryshojnë në varësi të kompleksitetit të projektit.

Hapi i katërt:
Dorëzimi i vazhdueshëm
Përse Dorëzimi i vazhdueshëm?

Urime, talentet tuaja të nivelit më të lartë tani janë gati të integrohen në ekipin tuaj - ashtu si çdo punonjës në shtëpi. Burimet tona shumë të kualifikuara dhe të kërkuara kanë aftësinë për të qenë në vend, të largëta (përmes portalit tonë të kontrollit) ose në zyrat tona (në shtëpi) për të garantuar që projekti juaj të dorëzohet në kohë dhe në buxhet.

2008

Established

+60

Anëtarët e ekipit të pasionuar

+36

Countries

7

Zyrat

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce AnëtarBRCC Anëtar
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER AnëtarCCER Anëtar
Team Extension ANIS AnëtarANIS Anëtar
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Gati për të marrë biznesin tuaj në lartësi të reja?

Gati për të marrë biznesin tuaj në lartësi të reja?

Të marrësh me qira zhvilluesit, inxhinierët, programuesit, koduesit dhe këshilltarët më të mirë në Shqipëri.
Fortune 500 dhe start-up zgjedhin zhvilluesit e Team Extension për projektet e tyre kritike të misionit.

Të punësosh zhvillues dedikuar në ShqipëriSi punon?