Ndërkombëtar
Development Centers
Gjuhë
Zhvilluesit në Kërkesë

Zhvilluesit në Kërkesë

Pse kompanitë Nearshore?

Pse kompanitë Nearshore?

Modeli i bregdetit është përshkruar si çdo vend outsourcing "pranë" në tregun primar (dmth. Vendet e Europës Lindore në vendet e Evropës Perëndimore). Ekipi i Zgjerimit merr këtë model dhe zgjerohet duke shtuar mënyrën amerikane të biznesit dhe menaxhimin zviceran duke siguruar mbikëqyrje të vazhdueshme të burimeve të tyre. Ky model promovon avantazhet e mëposhtme për klientët tanë:

  • Afërsia dhe zona kohore
  • li> Menaxhimi i pritjeve
  • Lehtësia në përshtatjen e projekteve
  • Qasja në talentin e rrallë, të vlefshëm dhe të specializuar
  • IP

    Këto përfitime përfaqësojnë formën më elementare të propozimit të vlerës për një ofertë bregdetare, pasi ata janë me sa duket në dispozicion për çdo kompani që vendos në një vend pranë bregut, dhe për një profesionist i kualifikuar globale ndihmuese mund të jetë lehtësisht i justifikueshëm.

Pse janë Freelancers duke u larguar nga të qenit i pavarur?

Pse janë Freelancers duke u larguar nga të qenit i pavarur?

Në një vështrim freelancing është parë si një mënyrë çliruese për të fituar një jetesë ku freelancer ka kontroll të plotë të kohës së tyre. Ndërsa ky lloj ambienti pune është shumë i lavdëruar, ajo vjen me shumë mangësi. Shumë përkthyes të pavarur mund të shkojnë disa ditë pa pasur ndonjë ndërveprim fytyrë-ballë me askënd. Kjo lloj vetmi e plotë nuk funksionon, jeta pa kolegët mund të jetë e vetmuar dhe jo e dëshpëruar. Madje edhe gjëra të vogla, si mungesa e një bisede të vogël, mund të lenë vetëm një liri të pavarur. Përveç ndjenjës së vetmuar dhe jo pjesë e ekipit, një freelancer gjithmonë shqetësohet për projektin e tij të ardhshëm, me qëllim që të mbajnë gjendjen e tyre financiare në det. Arsyet si këto janë që ngasin përkthyes të pavarur për t'u ribashkuar në botën e korporatave ku ata mund të fillojnë të ndjehen pjesë e një skuadre përsëri dhe të fitojnë siguri financiare. Ne në Zgjerimin e Ekipit kemi nevojë për burimet tona për të gjetur lumturi dhe, nga ana tjetër, suksesin në karrierë.

Talenti ynë është zgjedhur me dorë

Talenti ynë është zgjedhur me dorë

Ne punësojmë zhvillues të talentuar në gjuhën angleze të cilët janë ekspertë në teknologjitë e reja dhe të ardhshme të lëvizshme dhe të internetit. Talenti ynë është i dedikuar, besnik, kreativ dhe i nxitur nga rezultati. Të gjithë zhvilluesit tanë vazhduan studimet dhe përfunduan BS / MS në Shkencat Kompjuterike, si dhe çertifikatat në secilën nga fushat e tyre. Zhvilluesit tanë janë të detyruar të përfundojnë arsimin e vazhdueshëm brenda specialiteteve të tyre përkatëse për të qenë të azhurnuar në trendet dhe teknologjitë më të fundit.

Skuadër jetëgjatësi

Skuadër jetëgjatësi

Kompania jonë ndjek modelin e Ekstensionit të Ekipit (TEM) i cili siguron zhvilluesit tanë pa marrë parasysh gradën e bërë një pjesë thelbësore e projektit të klientit. Pasi një talent ka qenë i pajisur me staf në një ekip projekti, ata janë plotësisht të përkushtuar ndaj projektit. Ne garantojmë që talenti ynë është i dedikuar vetëm për një projekt dhe jo shumëfish. Modeli ynë ofron fleksibilitetin e burimeve tona për të punuar në faqen e klientëve tanë, në shtëpi nga një nga dy vendet tona të Bukureshtit ose nga distanca përmes portalit tonë.

Ne nuk besojmë në stafin e burimeve tona në projekte të shumta pasi kjo pengon cilësinë e prodhimit të zhvilluesit, si dhe partneritetin tonë me klientët tanë. Ne në Ekipin e Ekipit besojmë në ndërtimin dhe mbështetjen e marrëdhënieve tona dhe vazhdimisht dhënien e cilësisë.

Çmimet konkurruese

Çmimet konkurruese

Modeli ynë (TEM) u lejon klientëve tanë të gëzojnë luksin e marrjes së zhvilluesve të kontrolluar në kërkesë dhe përfitimeve që lidhen me të, si dhe përfitimin e shtuar të çmimeve të ulëta të Ekipeve të Ekipit. Klientëve tanë u garantohet një çmim i mbyllur, i cili mbron klientët tanë nga kalimi i buxhetit. Përveç çmimeve tona konkurruese, modeli ynë TEM lejon klientit tonë që të rrisë ose zvogëlojë operacionet e tyre me një njoftim më të shkurtër pa ndikuar në vijën e tyre të fundit.

2008

Established

+60

Anëtarët e ekipit të pasionuar

+36

Countries

7

Zyrat

ISO 9001:2015

Certified
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER AnëtarCCER Anëtar
Team Extension ANIS AnëtarANIS Anëtar
Team Extension ISO 27001:2018 Certified OrganizationISO/CEI 27001:2018
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Gati për të marrë biznesin tuaj në lartësi të reja?

Gati për të marrë biznesin tuaj në lartësi të reja?

Të marrësh me qira zhvilluesit, inxhinierët, programuesit, koduesit dhe këshilltarët më të mirë në Shqipëri.
Fortune 500 dhe start-up zgjedhin zhvilluesit e Team Extension për projektet e tyre kritike të misionit.

Të punësosh zhvillues dedikuar në ShqipëriSi punon?