Ndërkombëtar
Development Centers
Gjuhë

Të marrësh me qira një zhvillues të dedikuar SAP Hybris
në Shqipëri

Në zemër të Evropës Lindore

Duke e bërë të lehtë të punësosh programues të dedikuar SAP Hybris në Shqipëri

Gjetja dhe mbajtja e një programuesi të dedikuar SAP Hybris mund të jetë mjaft sfidë për disa kompani. Jo për ne. Ne kemi një proces të rreptë të punësimit për të shfaqur si duhet zhvilluesit e SAP Hybris në Shqipëri. Përveç testeve tona teorike, talentet duhet të tregojnë përvojë praktike dhe praktike SAP Hybris të zhvillimit.

Hybris është një kompani gjermane që shet ndërmarrje e-commerce dhe softuer për menaxhimin e përmbajtjes së produkteve. Është një degë e SAP SE. SAP SE është një korporatë software multinacionale gjermane, që e bën softuerin e ndërmarrjes për të menaxhuar operacionet e biznesit dhe marrëdhëniet me klientët. Kompania është softueri dhe programimi i tretë më i madh në botë. Disa nga klientët e Hybris kanë përfshirë General Electric, West Marine, 3M, Levi's dhe Nikon.

Të marrësh me qira një zhvillues të dedikuar SAP Hybris
Filluam me një ide të thjeshtë

Kërkesa e lartë për programuesit SAP Hybris

Faktet janë të qarta. Kërkesa për talentë shumë të aftë në zhvillimin e SAP Hybris është më e lartë se furnizimi. Ajo krijon një mungesë të jashtëzakonshme në treg. Misioni ynë është i thjeshtë: Ndjek, punësuar, të mbajë SAP Hybris programuesit më të mirë në Shqipëri. Kjo i lejon klientët tanë të qëndrojnë gjithmonë përpara kurbës.
Të marrësh me qira një zhvillues të dedikuar SAP Hybris
Në zemër të Evropës Lindore

Në zemër të Evropës Lindore

SAP Partners

Extension Ekipi është i vendosur në Bukuresht, Rumani. Si qendër e fillimit, Bukureshti ka shumë përparësi, duke përfshirë lidhjet me internet me shpejtësi të lartë (Rumania u rendit e pesta në botë për shpejtësinë e lidhjes së internetit nga bloomberg.com), shpenzimet e ulëta operative dhe shpenzimet e përgjithshme; plus, një mori talentesh të rritur në shtëpi. Duke pasur parasysh rritjen e një kulture të kërkuar ndërmarrëse të vetë-mjaftueshmërisë dhe fleksibilitetit, e cila ka pjellë një sektor të fuqishëm të biznesit, një pasuri pasurish teknike dhe burimesh që flasin anglisht.

Të marrësh me qira një zhvillues të dedikuar SAP Hybris
Punëtorët tanë kanë rëndësi

Punëtorët tanë kanë rëndësi

Ne në Ekipin e Ekipit besojmë se suksesi i biznesit tonë mbështetet shumë në lumturinë e punonjësve tanë pavarësisht nga ajo që ne po ndërtojmë, shpikur apo shitur. Ne vendosim besimin e plotë në talentin tonë teknik dhe rritjen e tyre brenda organizatës sonë; thjesht sepse nuk mund të ecim përpara dhe të rritemi pa ekipet tona.

Ky është dallimi i vërtetë midis fitimit dhe humbjes sipas mendimit tonë.

Të marrësh me qira një zhvillues të dedikuar SAP Hybris

FAQ

A ka ndonjë rekrutim paraprak apo kostot kontraktuale kur punësojmë SAP Hybris zhvilluesit me TE?

Po. Ne kërkojmë një depozitë fillestare që do të aplikohet si një kredi në faturën tuaj të parë sapo të punësosh zhvilluesit e SAP Hybris. Nëse vendosni të mos ecni përpara, depozita juaj do të kompensohet tërësisht.

A mund të shkëmbej një burim për një tjetër?

Po. Ndërsa ne i rishikojmë burimet tona për të siguruar përmbushjen e kërkesave tuaja, kuptojmë se jo çdo zhvillues do të jetë një përshtatje e përkryer për çdo kompani.

Cilat metoda të pagesës ju pranoni?

Ne kryesisht punojmë me ACH, tela bankare dhe zakonisht punojmë me EUR, CHF, USD dhe GBP. Për shuma më të vogla, ne pranojmë të gjitha kartat e kreditit.

Kush i zotëron të drejtat ligjore të punës së krijuar nga zhvilluesit e mi SAP Hybris?

Ju, klienti. Ekipi ynë punon drejtpërsëdrejti për ju dhe me pagesën e plotë të gjitha IP, të drejtat, produktet dhe kodin e prodhuar nga TE janë pronë tuaj.

Ku janë SAP Hybris zhvilluesit tuaj të vendosur në?

Të gjithë zhvilluesit tanë SAP Hybris punojnë nga një prej objekteve tona në Evropën Lindore. Kjo është për të garantuar IP, sigurinë, njohuritë e kodit dhe pasurive të klientëve tanë. Ne kemi objekte në pjesën më të madhe të Evropës Lindore, në veçanti në Rumani, Ukrainë dhe në Ballkan. Të ndjehen të lirë për të planifikuar një vizitë!

Pse nuk lejoni SAP Hybris zhvillues të punojnë nga shtëpia apo nga distanca?

TE është e njohur të jetë e rreptë për sigurinë. Puna në distancë, dhe freelancing është i shkëlqyeshëm si një koncept, por klientët tanë, kompanitë e Fortune 500 dhe qeveritë në veçanti, janë shumë të prirur për të siguruar IP-në e asaj që punojnë SAP Hybris zhvilluesit e tyre, ruhet në mënyrë të sigurtë.

Sa duhet të buxhetoj për të angazhuar një zhvillues SAP Hybris me Team Extension?

Ne nuk konkurrojme me cmim, ne garojme ne cilesi. Tregu është në kërkesë të lartë për SAP Hybris zhvillues, dhe nuk ka mjaft SAP Hybris zhvillues për të shkuar rreth. Ekonomi e thjeshtë që mund të thuash. Kjo do të thotë se çmimi në të gjithë botën është i lartë, pavarësisht nga vendndodhja. Ne punësojmë zhvilluesi SAP Hybris tuaj direkt (në emër tuaj). Ne i paguajmë të gjitha taksat e punësimit dhe kontributin e punësimit në shtetin. Pa sherr për ju. Nuk ka probleme të komplikuara dhe probleme administrative për të kaluar nëpër.

Kush do të menaxhojë zhvilluesi im SAP Hybris?

Ti. Ky është një avantazh i madh për ju dhe zhvilluesit tanë SAP Hybris. Ju punoni drejtpërdrejtë së bashku. Kjo është arsyeja pse zakonisht ne i lejojmë klientët tanë të menaxhojnë drejtpërdrejt zhvilluesit e tyre të SAP Hybris. Ju e dini aplikacionin tuaj SAP Hybris më mirë se kushdo. Me kërkesë, ne gjithashtu sigurojmë menaxhimin e projektit - në emrin tuaj - të zhvilluesve SAP Hybris tuaj.

A mund të punojnë SAP Hybris programuesit e mi nga zyrat tona të kompanisë?

Po. Disponimi në vend i SAP Hybris stafit zhvillues është në dispozicion sipas kërkesës. Të gjithë zhvilluesit e TE do të thonë fjalën e fundit në zhvendosje sepse zhvilluesit e lumtur janë një përparësi kryesore. Të gjitha kostot e rregullimeve të jetesës dhe tarifat e zhvendosjes kalohen pranë klientit. Kjo marrëveshje funksionon më mirë për periudhat 3-6 muajsh. Kërkuesit që kërkojnë zhvendosjen afatgjatë në vend janë të këshilluar që të lejojnë TE të njoftojë paraprakisht që të mund të punësojmë SAP Hybris kandidatë të veçantë, që kërkojnë zhvendosje.

A bën AQ? Po në lidhje me CS?

Po. Mendoni për ne si një shtrirje të ekipit tuaj. Për QA, ne kryejmë testin e lirë të tymit të QA në aplikacionin tuaj SAP Hybris. Ne ju rekomandojmë që të caktoni një QA të dedikuar në buxhetin tuaj. Për CS, ne gjithashtu kemi burime në dispozicion për të bërë CS të aplikacionit tuaj SAP Hybris.

Çfarë mjete përdor Ekstensioni i Ekipit në mënyrë tipike?

Ekipi i Ekzekutimit përdor Git, GitHub, Jira, Slack për komunikim. Ne gjithashtu do të ju ftojmë në kanalin tonë Slack.

Në kompaninë tonë, ne po përdorim mjete specifike. VPN, etj. A mund t'i përdorë gjithashtu edhe zhvilluesi SAP Hybris i tyre?

Po, ne mund / do të përdorim VPN-në, dhe po mund të përdorni çfarëdo mjeti që kompania juaj aktualisht përdor dhe e kalon tek ne. Nëse kërkohet trajnim, ju lutem merrni parasysh këtë kur po bëjmë inboardimin e zhvilluesve SAP Hybris tuaj. Së fundi, nëse kërkohet licenca, sigurohuni që të blini licencat e softuerit në fjalë për zhvilluesin.

Si mund të filloj? Si mund të punësoj burimin tim SAP Hybris?

Lajm i madh! Thjesht shkoni te https://teamextension.al/get-started/sq. Vetëm plotësoni formularin dhe një ekspert i juaj do t'ju shkruajë brenda 24-48 orëve për të marrë konfigurimin e llogarisë tuaj.

Unë jam një zhvillues i kualifikuar SAP Hybris, jam i interesuar të punoj me TE. Ku duhet të aplikoj?

Ne jemi vazhdimisht duke rekrutuar zhvillues të talentuar SAP Hybris, thjesht shkoni te https://teamextension.careers për të gjetur rreth pozicioneve tona të hapura.

2008

Established

+60

Anëtarët e ekipit të pasionuar

+36

Countries

7

Zyrat

ISO 9001:2015

Certified
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER AnëtarCCER Anëtar
Team Extension ANIS AnëtarANIS Anëtar
Team Extension ISO 27001:2018 Certified OrganizationISO/CEI 27001:2018
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Gati për të marrë biznesin tuaj në lartësi të reja?

Gati për të marrë biznesin tuaj në lartësi të reja?

Të marrësh me qira zhvilluesit më të mirë SAP Hybris, inxhinierët, programuesit, koduesit, arkitektët dhe këshilltarët. Fortune 500 dhe start-ups zgjedhin Team Extension's SAP Hybris zhvilluesit për projektet e tyre misionit kritike software.
FilloSi punon?