Ndërkombëtar
Development Centers
Gjuhë

Të marrësh me qira një dedikuar Q/A Burime
në Shqipëri

Në zemër të Evropës Lindore

Duke e bërë të lehtë të punësosh një dedikuar Q/A Burime në Shqipëri

Gjetja dhe mbajtja e një dedikuar Q/A Burime mund të jetë mjaft sfidë për disa kompani. Jo për ne. Ne kemi një proces të rreptë të punësimit për të shfaqur si duhet Q/A Burime në Shqipëri. Përveç testeve tona teorike, talentet duhet të tregojnë përvojën praktike dhe praktike.
Të marrësh me qira një dedikuar Q/A Burime
Filluam me një ide të thjeshtë

Kërkesa e lartë për Q/A Burime

Faktet janë të qarta. Kërkesa për talentë shumë të aftë në Q/A Burime është më e lartë se furnizimi. Ajo krijon një mungesë të jashtëzakonshme në treg. Misioni ynë është i thjeshtë: gjueti, qira, ruajmë mirë Q/A Burime në Shqipëri. Kjo i lejon klientët tanë të qëndrojnë gjithmonë përpara kurbës.
Të marrësh me qira një dedikuar Q/A Burime
Në zemër të Evropës Lindore

Në zemër të Evropës Lindore

Extension Ekipi është i vendosur në Bukuresht, Rumani. Si qendër e fillimit, Bukureshti ka shumë përparësi, duke përfshirë lidhjet me internet me shpejtësi të lartë (Rumania u rendit e pesta në botë për shpejtësinë e lidhjes së internetit nga bloomberg.com), shpenzimet e ulëta operative dhe shpenzimet e përgjithshme; plus, një mori talentesh të rritur në shtëpi. Duke pasur parasysh rritjen e një kulture të kërkuar ndërmarrëse të vetë-mjaftueshmërisë dhe fleksibilitetit, e cila ka pjellë një sektor të fuqishëm të biznesit, një pasuri pasurish teknike dhe burimesh që flasin anglisht.

Të marrësh me qira një dedikuar Q/A Burime
Punëtorët tanë kanë rëndësi

Punëtorët tanë kanë rëndësi

Ne në Ekipin e Ekipit besojmë se suksesi i biznesit tonë mbështetet shumë në lumturinë e punonjësve tanë pavarësisht nga ajo që ne po ndërtojmë, shpikur apo shitur. Ne vendosim besimin e plotë në talentin tonë teknik dhe rritjen e tyre brenda organizatës sonë; thjesht sepse nuk mund të ecim përpara dhe të rritemi pa ekipet tona.

Ky është dallimi i vërtetë midis fitimit dhe humbjes sipas mendimit tonë.

Të marrësh me qira një dedikuar Q/A Burime

2008

Established

+60

Anëtarët e ekipit të pasionuar

+36

Countries

7

Zyrat

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce AnëtarBRCC Anëtar
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER AnëtarCCER Anëtar
Team Extension ANIS AnëtarANIS Anëtar
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Gati për të marrë biznesin tuaj në lartësi të reja?

Gati për të marrë biznesin tuaj në lartësi të reja?

Të marrësh me qira zhvilluesit më të mirë Q/A Burime, inxhinierët, programuesit, koduesit, arkitektët dhe këshilltarët. Fortune 500 dhe start-ups zgjedhin Team Extension's Q/A Burime zhvilluesit për projektet e tyre misionit kritike software.
FilloSi punon?